Strada Traian Vuia nr 4, Otopeni, Romania      

Povestea noastra

A

viator Boutique Hotel este o afacere de familie care s-a nascut din dragoste,in completarea si continuarea traditiei Complexului de pensiuni Fundata -Padina Ursului, dragostea pentru calitatea serviciilor oferite oaspetilor sai.

Mizand pe atributele sale definitorii, intimitate si rafinament, Aviator Boutique ofera cea mai buna locatie din Otopeni, retrasa, dar totusi foarte aproape de importantele obiective ale oaspetilor sai.

Ne tratam clientii ca pe oaspetii nostri si dorim sa le aiguram tot confortul necesar pe intreaga durata a sederii in locatia noastra.

Aviator Boutique Hotel este situat in apropierea Aeroportului International Henri Coanda si pune la dispozitia oaspetilor sai camere camere complet utilate, elegante si confortabile.

Tonurile pastelate,eleganta clasica a mobilierului si accesoriile decorative unicat, creeaza o atmosfera unde luxul si confortul se contopesc pentru a oferi momente unice de relaxare pentru oaspetii sai.

Aviator Boutique satisface in acelasi timp si necesitatile de business ale oaspetilor sai, punandu-le la dispozitie  o sala de conferinte cu o capacitate de 30 persoane.

Aviator Boutique  incurajeaza unicitatea, individualitatea si nevoia de exclusivitate in fiecare.